Trustpilot og sikkerhed

Sikker betaling

 

Hos Fisknu.dk kan du betale med følgende kort:

Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB og China UnionPay. Betalingen bliver først trukket på din konto når varen afsendes.

Vores betalingssystem er godkendt af Nets (tidl. PBS) og krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder at dine kortoplysninger bliver sendt direkte til en krypteret forbindelse hvor Nets tjekker om oplysningerne er korrekte. Fisknu.dk har ikke adgang til dine kortinformationer.

Udover dette, tilbyder vi vores kunder muligheden for at betale med bankoverførsel. Institutioner kan endvidere betale med EAN kode.

 

Trustpilot

Hos Trustpilot kan du læse hvad kunderne siger om os. Vi arbejder meget hårdt på at give vores kunder den bedst mulige service og opretholde vores webshopstandard, som f.eks. hurtigt levering, god kundeservice, hurtig besvarelse af e-mails mv.. Skulle du være utilfreds eller have spørgsmål til din handel, så er du altid velkommen til at kontakte os eller sende os din kritik direkte for at give os en chance at gøre det bedre.

Trustpilot

 -   +