Handelsbetingelser

BETALING

På Fisknu.dk kan du betale med Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron eller Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Fisknu.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets/PBS.

Du kan også betale via bankoverførsel. Hvis du overfører pengene direkte til vores konto i Nordea, reg. nr. 7670, kontonr. 4616509, bliver varerne afsendt, når pengene er gået ind på vores konto. Vælger du at betale med bankoverførsel, så vær opmærksom på at betalingen ikke er omfattet af indsigelsesordningen pga. lovgivning. Ønsker du at fortryde handlen så tilbagebetaler vi naturligvis beløbet på din bankkonto inden 2 hverdage efter vi har modtaget varerne retur.

Indehavere af et EAN nummer, dvs. offenlige virksomheder, skoler, instiutioner mv. har mulighed for at betale gennem deres EAN nummer. Vælg "EAN betaling" under betalingsmetode og husk at skrive jeres EAN nummer under "bemærkninger". LEVERING


Leveringstid i Danmark
: Bestiller du inden forsendelsestiden, så modtager du i reglen dine varer den efterfølgende hverdag med Postnord.


Hvis du ikke modtager den bestilte varer indenfor normal leveringstid, bedes du kontakte os, så vi kan få pakken efterlyst hos Postnord.

Hvis du har valgt at betale med bankoverførsel, sender vi dine varer indenfor 1 hverdag efter vi har registreret din indbetaling.

Fisknu.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Postnords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2-3 hverdage.

Fragtmetode / Modtagelse af din pakke

Vi sender bestillingerne med Postnord.

Hvis du har en modtagerflex aftale med PostDanmark, så kan du vælge en af mulighederne med omdeling, og Postnord vil sørge for at aflevere pakken iht. din aftale med dem. Postnords erstatningsansvar ophører så snart pakken er placeret på det aftalte sted. Dvs. det er ikke muligt at kræve erstatning hvis pakken forsvinder eller bliver beskadiget. Det betyder også, at vi heller ikke yder erstatning ved Modtagerflex levering såfremt der skulle ske noget med din pakke. Vi anbefaler derfor at du, for at være på den sikre side, enten vælger at få pakken sendt til din arbejdsplads eller til afhentning på et posthus/i en postbutik.

Bemærk at det er kundens ansvar at tjekke emballagens tilstand ved modtagelsen. Er pakken synligt beskadiget, så har du lov til at nægte modtagelsen eller afgive en reklamation hos dit nærmeste posthus inden 24 timer efter modtagelsen.

BETALING

På Fisknu.dk kan du betale med Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, China UnionPay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Fisknu.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets/PBS. Du kan også betale via bankoverførsel. Hvis du overfører pengene direkte til vores konto i Nordea, reg. nr. 2572, kontonr. 6882355398 bliver varerne afsendt, når pengene er gået ind på vores konto. Vælger du at betale med bankoverførsel, så vær opmærksom på at betalingen ikke er omfattet af indsigelsesordningen pga. lovgivning. Ønsker du at fortryde handlen så tilbagebetaler vi naturligvis beløbet på din bankkonto inden 2 hverdage efter vi har modtaget varerne retur. Indehavere af et EAN nummer, dvs. offenlige virksomheder, skoler, instiutioner mv. har mulighed for at betale gennem deres EAN nummer. Vælg "EAN betaling" under betalingsmetode og husk at skrive jeres EAN nummer under "bemærkninger".

LEVERING

Leveringstid i Danmark: Bestiller du inden forsendelsestiden, så modtager du i reglen dine varer den efterfølgende hverdag med Postnord. Hvis du ikke modtager den bestilte varer indenfor normal leveringstid, bedes du kontakte os, så vi kan få pakken efterlyst hos Postnord. Hvis du har valgt at betale med bankoverførsel, sender vi dine varer indenfor 1 hverdag efter vi har registreret din indbetaling. Fisknu.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Postnord. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Postnords målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2-3 hverdage.

FRAGTMETODE / MODTAGELSE AF DIN PAKKE

Vi sender bestillingerne med Postnord. Hvis du har en modtagerflex aftale med Postnord, så kan du vælge en af mulighederne med omdeling, og Postnord vil sørge for at aflevere pakken iht. din aftale med dem. Postnords erstatningsansvar ophører så snart pakken er placeret på det aftalte sted. Dvs. det er ikke muligt at kræve erstatning hvis pakken forsvinder eller bliver beskadiget. Det betyder også, at vi heller ikke yder erstatning ved Modtagerflex levering såfremt der skulle ske noget med din pakke. Vi anbefaler derfor at du, for at være på den sikre side, enten vælger at få pakken sendt til din arbejdsplads eller til afhentning på et posthus/i en postbutik. Bemærk at det er kundens ansvar at tjekke emballagens tilstand ved modtagelsen. Er pakken synligt beskadiget, så har du lov til at nægte modtagelsen eller afgive en reklamation hos dit nærmeste posthus inden 24 timer efter modtagelsen.

BYTTERET OG FORTRYDELSESRET

Der er 15 dages returret på varerne købt på vores netbutik, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Du skal inden 15 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail eller telefon. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Varens stand når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Ønsker du at bytte varer, f. eks. til en anden størrelse eller farve, så kan du blot sende os varerne retur med anvisning om hvad de skal byttes til og vi sender de nye varer uden ekstra beregning. Skulle du ønske til at bytte til noget som koster mere, så sender vi dig et link per e-mail til betaling af differensen. Ønsker du at bytte til noget som koster mindre, så tilbagebetaler vi selvfølgelig differensen.

REKLAMATIONSRET

Fisknu.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Fisknu.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Fisknu.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

VARERETURNERING

Omkostninger til returnering skal kunden selv afholde. Pakken skal sendes til denne adresse: Fisknu.dk, Storegade 12, 6880 Tarm Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger der registreres på Fisknu.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Fisknu.dk. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Fisknu.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Fisknu.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

BESTILLING - TRIN FOR TRIN

Find den ønskede vare. Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet "Køb". Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere. Du kan altid trykke på "indkøbskurv" for at se indholdet. Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis slette på slet-knappen eller rette i boxen med antal. 'Opdater', hvis du vil se prisen efter ændringerne. Herefter går du til kassen ved at klikke på symbolet "næste". Herefter skal du indtaste kundeoplysninger og eventuel anden leveringsadresse. Herefter kan du vælge betalingsmetoden. Nederst på siden har du et overblik over ordren samt forsendelsen. Til sidst har du muligheden for at læse vores handelsvilkår ved at klikke på "handelsvilkår". Ønsker du at gennemføre bestillingen, så sæt kryds i boksen "Jeg bekræfter handelsvilkår" og tryk "godkend". Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker på "Godkend". Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført. Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger. Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne.

BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Fisknu.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

INFORMATION OM VIRKSOMHED

Virksomhedens juridisk navn: Fisknu.dk & Outdoornu.dk Virksomhedsform: Enkeltmandsfirma Etableringsår: 2009 CVR: 31998654 Adresse: Storegade 12, 6880 Tarm, Danmark Kontakt: Tlf. 9681 2030

KUNDESERVICEPUNKT

Du kan kontakte os på tlf.: 96812030 (man-fre: 9:30-17:30) eller på mail info @ fisknu.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. Sommetider besvarer vi også e-mails om aftenen og i weekenden.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Fisknu.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info @ fisknu.dk

Der er eller 15 dages returret på varerne købt på vores netbutik, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Du skal inden 15 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved e-mail eller telefon. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende med retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand når du sender den tilbage: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ønsker du at bytte varer, f. eks. til en anden størrelse eller farve, så kan du blot sende os varerne retur med anvisning om hvad de skal byttes til og vi sender de nye varer uden ekstra beregning. Skulle du ønske til at bytte til noget som koster mere, så sender vi dig et link per e-mail til betaling af differensen. Ønsker du at bytte til noget som koster mindre, så tilbagebetaler vi selvfølgelig differensen.

REKLAMATIONSRET

Fisknu.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Fisknu.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Fisknu.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

VARERETURNERING

Omkostninger til returnering skal kunden selv afholde. Pakken skal sendes til denne adresse:

Fisknu.dk, Storegade 12, 6880 Tarm

Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger der registreres på Fisknu.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Fisknu.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Fisknu.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Fisknu.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

BESTILLING - TRIN FOR TRIN

Find den ønskede vare.

Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet "Køb".

Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere.

Du kan altid trykke på "indkøbskurv" for at se indholdet.

Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis slette på slet-knappen eller rette i boxen med antal. 'Opdater', hvis du vil se prisen efter ændringerne.

Herefter går du til kassen ved at klikke på symbolet "næste".

Herefter skal du indtaste kundeoplysninger og eventuel anden leveringsadresse.  

Herefter kan du vælge betalingsmetoden.

Nederst på siden har du et overblik over ordren samt forsendelsen.

Til sidst har du muligheden for at læse vores handelsvilkår ved at klikke på "handelsvilkår". Ønsker du at gennemføre bestillingen, så sæt kryds i boksen "Jeg bekræfter handelsvilkår" og tryk "godkend".

Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker på "Godkend". Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført.

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger.

Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne.

BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Fisknu.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

INFORMATION OM VIRKSOMHED

Virksomhedens juridisk navn: Fisknu.dk & Outdoornu.dk
Etableringsår: 2009
CVR: 31998654
Adresse: Storegade 12, 6880 Tarm, Danmark
Kontakt: Tlf. 96812030

KUNDESERVICEPUNKT

Du kan kontakte os på tlf.: 96812030 (man-fre: 9:30-17:30) eller på mail info @ fisknu.dk. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. Sommetider besvarer vi også e-mails om aftenen og i weekenden.

KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Fisknu.dk kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info @ fisknu.dk

 -   +